Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Куката: Не се друсам, а остарявам

отпечатай новината

31.01.2014 09:00 | Видян 2494 пъти | Гласували 1

Куката: Не се друсам, а остарявам

Мариан Вълев изригна срещу медиите в изключително емоционално писмо, съобщава БЛИЦ. Повод за гневната му реакция бе разпространената преди дни информация, че е забелязан надрусан с кокаин на парти.

“Извинете ме господа знайни и незнайни журналисти, но не бъркайте процеса на остаряване с употребата на наркотици”, написа Куката и разкри, че навремето също е могъл да стане журналист, защото е бил да приет да следва тази специалност през 1987 г. В крайна сметка обаче решил да стане актьор.

“Защо избирате тази професия? Може би харесвате властта, която думите дават. Омразата ви храни, омразата ви движи, омразата тържествува”, пита в есеистичен стил до "168 часа" Мариан Вълев. След това сам се обръща срещу себе си:

“За съжаление вече имам само това – средният пръст, умората и разочарованието си. Средният пръст е насочен най-вече към мен, към моето “изгубено поколение”, затова, че не бяхме достатъчно смели, че се примирихме и се оставихме да ни стъпчат”, казва Куката и отправя призив към тези, които тепърва ще започват работа в медиите:

“Бъдещи журналисти, пазете се от некадърността и то най-вече от своята собствена, защото тя води до омразата, а от нея печелят само некадърниците, комплексарите и анонимниците.”

 

Снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !