Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Куката става сценарист

отпечатай новината

17.01.2014 15:20 | Видян 2105 пъти

Куката става сценарист

Още повече адреналин и заплетени сюжети зрителите ще видят в четвъртия сезон на „Под прикритие”. Любимите филмови герои  - Мартин, инспектор Попов, Джаро, Иво, Куката, както и новите попълнения – Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и Йоана Темелкова - се срещнаха снощи в ефира на БНТ1 със зрителите и феновете. Специално за лайфа от Германия пристигна и актьорът Мехмет Юлай, който играе ролята на турския наркотрафикант Фарук.

Мариан Вълев - Куката се изявява и като сценарист в новия сезон. Този жокер даде продуцентът и режисьор Димитър Митовски по време на 90-минутното предаване. Актьорът призна, че с най-голямо удоволствие е работил по развитието на образа на Джаро и инспектор Попов, но имал забрана да пише за себе си.

Екшън сцените, които ще видим още тази неделя, са на световно ниво, а операторите наблягат на детайлите. Екипът обещава повече драма, кръв и напрежение и  признава, че само за една сцена са използвали над 10 камери. В повечето случаи не е имало каскадьори или дубльори. Рискът бил на фокус при Михаил Билалов, чийто герой Джаро трябвало да скочи от движеща се кола.

Битката между добрите и лошите продължава, излизайки извън пределите на България. „Доволен съм, че най-накрая станах от дивана и се поразходих до Истанбул” - пошегува се Михаил Билалов. А Мехмет Юлай похвали българските актьори за отличния турски, на който се водят част от диалозите.   

Ивайло Захариев повдигна завесата, че в четвъртия сезон една от интересните теми е каква ще  е ролята на героя му Мартин, след като вече не е под прикритие. Добър синхрон се получил между утвърдените актьори и младите попълнения. Продуцентите казаха, че не са имали колебание да привлекат лица, познати от други сериали. Неочакваните превъплъщения и визии са търсен ефект, за да се изненада публиката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !