Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

"Дъ Офспринг" забиват у нас

отпечатай новината

31.01.2014 18:00 | Видян 1406 пъти

"30 секъндс ту Марс" (30 Seconds To Mars), "Дъ Офспринг" (The Offspring) и "Мандо Диао" (Mando Diao) идват в България на 6 юли, за да се включат в петото издание на най-голямото рок събитие в страната – "София рокс", което ще се състои на стадион "Академик", съобщиха организаторите от "Болкън Ентъртейнмънт".

Билетите влизат в продажба в понеделник, 3 февруари, точно в 10:00 ч. в мрежата на "Ивентим", а първите 500 бройки от категориите "Правостоящи - терен" и "Правостоящи - пред сцена" ще са на специална промо цена от 80 и 100 лв.

След изчерпване на промо количествата, цената на регулярен билет ще бъде 90 и 110 лв. съответно.

За феновете на "30 секъндс ту Марс" ще бъде пусната и лимитирана серия ВИП билети, които могат да бъдат закупени от АdventuresInWonderland.com.

След 4 студийни албума, над 50 музикални награди, световен рекорд на Гинес за най-дълго турне на рок банда (60 държави от 6 континента), над 311 концерта пред 3 млн. човека и редица впечатляващи видеоклипoве, достигащи висините на филмови продукции, американската рок банда пристига в България.

Групата се сформира през далечната 98-ма от братята Джаред и Шанън Лето. Отличителният им, белязан от агресивен и в същото време мелодичен, саунд приковава вниманието още в първия им албум, A Beautiful Lie, който заковава почти 2 милиона продадени копия.

Това моментално ги изстрелва сред най-популярните групи в САЩ и Европа.

Особен момент в творческия им път е създаването на This is War. Албумът достига 18-оо място в класацията на"Билборд 200", а парчето Hurricane си отнася редица прилагателни и синоними на "скандално".

Източник: vseti.bg

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !