Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Джордж Клуни представя новия си филм

отпечатай новината

06.02.2014 10:30 | Видян 1543 пъти

Джордж Клуни представя новия си филм

Джордж Клуни поведе звездния си екип на червения килим за премиерата на филма "Пазители на наследството" в Ню Йорк, пише inews.bg . Актьорът е съсценарист и режисьор на филма. Задно с него по червения килим преминаха Хю Бонвил, Бил Мъри, Кейт Бланшет, Джон Гудман.

Филмът първоначално трябваше да бъде пуснат през декември, но излизането му се забави, защото не беше завършен навреме.  Джордж Клуни казва, че е доволен от новата дата, тъй като този период е по-подходящ.

"Пазители на наследството" е по романа на Робърт Едсел. Той е за работата на екип от експерти в областта на изкуството, които се борят за спасяването на ценни произведения, откраднати от нацистите. Действителната група експерти се е състояла от около 350 души. Във филма броят им е сведен до осем.

В началото на седмицата Джордж Клуни разкри пред Variety, че участвалите звезди са се съгласили на получат много по-ниски от обичайните хонорари. Общият им бюджет е бил 70 милиона долара.

Филмът получи смесени отзиви от критиката. Като негов плюс се изтъква фактът, че предлага различен разказ за Втората световна война. Световната премиера на "Пазители на наследството" ще е на Берлинале в събота.


източник: Movieweb, БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !