Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

ТВ звезда в лют развод заради Деси Добрева

отпечатай новината

07.02.2014 10:45 | Видян 5534 пъти

ТВ звезда в лют развод заради Деси Добрева

Тв водещата на новото сутрешно хитово женско предаване на TV7 „Усещане за жена“ преживява тежка лична драма, научи"Уикенд" от приближени. Гергана Стоянова е в процес на тежък развод със съпруга си, от когото има 6-годишен син. От предишна връзка Гергана Стоянова има и 11-годишна дъщеря.

Журналистката, която освен пряка конкурентка на Гала за вниманието на домакините, е и шеф на кабинета на културния министър Петър Стоянович, не подсказва в ефир по никакъв начин сложните емоции, през които минава, но по всичко личи, че ще се превърне в новата Мира Радева, известна с дългогодишните тежки съдебни битки с бившия си мъж.

Гергана и съпругът й – операторът от Би Ти Ви Венко, не могат да разделят пари и имоти и затова ще оставят всички въпроси по делбата на компетентните органи. Драмата в семейството идва от това, че Венко напуска Гери през лятото, за да заживее с певицата Деси Добрева. Оттогава той нито се интересува от сина си, нито помага на тв водещата финансово.

Двамата са обвързани не само с дете, но и с общ бизнес и в момента не могат да постигнат съгласие как да го разделят. Водещата е наела един от най-опитните столични адвокати, за да води бракоразводното дело, но според запознати казусът е доста заплетен и нищо чудно да продължи с години.

„Много неприятна ситуация! Нямам думи, с които да коментирам поведението му. Не искам да се разправят по вестниците – все пак имаме деца, които приемат всичко много тежко“, лаконична бе Гергана Стоянова пред журналисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !