Шопов-младши не яде по 16 часа, пие...

Наум Шопов е известен със своята дисциплина по отношение...

Мария Бакалова ще снима с Райън...

Българската актриса Мария Бакалова ще участва в...

Мисис България краси партията на скандалния френски президент Оланд

отпечатай новината

07.02.2014 11:00 | Видян 2514 пъти

Мисис България краси партията на скандалния френски президент Оланд

Скандалният френски президент Франсоа Оланд е със сринат рейтинг сред социалистите, които вече имат нов любимец в партията - зам.- председателката на партията Паскал Жерар. Това разкри за българските медии единствената българка в партията на френския Берлускони - Мисис България Ана Иванова.

Преди 5 месеца тя бе издигната от левите за общински съветник във френската част на Монако, където развива успешна кариера от години, но заради несъгласие с политиката на Оланд впоследствие оттегли кандидатурата си.

Вече месец цяла Франция се тресе от скандалните разкрития на сп. Closer за тайната авантюра на президента с младата актриса Жули  Гайе. Те станаха причина той да се раздели със сегашната си приятелка, журналистката Валери Трирвильор.

"Преди изборите мистър Оланд беше един сред любимците на французите, и най вече на емигрантите, защото обеща много проблеми с тях да бъдат смекчени като - пребиваване на територията на Франция. Също относно разрешение за брак между гей двойките. Но не показа интелект. Той спечели изборите и цялата държава настръхна от вкарания закон - 75% от парите на милионерите до се облагат с ненормално ддс-такса.

Помним случая с френския актьор Депардийо. Пенсионерите също имат проблеми с него, безработица се увеличи. А отностно забежките му като мъж - това още преди да стане президент се виждаше. Затова го нарекоха френския Берлоскони. Вече се знае, че на следващия вот за президент той е губещ. Всъщност за него гласуваха най-вече емигрантите с право на вот и хората, които мразеха Саркози. Както и гейдвойките. Добър лидер е, но.... Липсва му харизмата", категорична е българката, която е сред любимките на съпартийците си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !