Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Пушката влиза в "Къртицата 2"

отпечатай новината

10.02.2014 16:00 | Видян 3557 пъти

Пушката влиза в

Именитият волейболист Евгени Иванов – Пушката ще бъде част от титаничния кастинг на Къртицата 2 - Разтърсване. Ексклузивно в „Жените говорят”, пред Жени и Мая спортистът сподели:

„Определям участието си в „Къртицата 2 - Разтърсване” най-вече като предизвикателство. В спортната кариера съм постигнал върховете си. Явно, обаче, когато човек се занимава със спорт е за цял живот. Надявам се  да открия собствените си лимити и това предаване ми дава тази възможност.” и допълни – „Аз съм екипен играч и това е основното ми предимство. Е, освен ако не съм Къртицата. Моята стратегия е да се опитам да бъда себе си.”  На въпросите на Жени и Мая за страхове и фобии Евгени Иванов отрече да има нещо, от което се страхува.

Спортистът, по прякор Пушката призна, че в един реалити формат физическата сила не е от определящо значение. По повод участието на Ивайла Бакалова, Иванов сподели, че в реалитито със сигурност някои жени ще бъдат по-амбициозни от мъжете.
Волейболистът каза, че отсъствието от дома не е чуждо за него и за семейството му и изрази надежда, че двете му дъщери на 6 и на 11 години ще се забавляват като го гледат в Къртицата 2.

Жени и Мая върнаха бъдещия реалити герой към първата среща със съпругата му. В студиото Евгени призна, че се е влюбил светкавично в бъдещата си половинка, а в срещата им Съдбата определено има пръст. Десет думи били достатъчни, за да го обезоръжи, а откритостта и лъчезарността й  го пленили за винаги.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !