12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Любимият партньор на Брад Пит влиза в "Под прикритие"

отпечатай новината

24.02.2014 12:00 | Видян 1657 пъти

Любимият партньор на Брад Пит влиза в

Любимият актьор на режисьора Гай Ричи - Алън Форд, влиза в „Под прикритие", където ще пародира ролята си в култовия „Гепи". В британския екшън той играе Тухлата - престъпен бос и боксов организатор в компанията на Брад Пит и Вини Джоунс. Българските зрители пък го познават от „Мисия Лондон", продуциран от създателите на „Под прикритие", където влезе в ролята на собственик на агенция за двойници, пише vsekdien.com.

От срещата си с българските колеги той пази чудесни спомени за Ани Пападопулу и Юлиан Вергов. Форд обаче разбрал интригата във филма и смешките за българските дипломати, едва след като получил „Мисия Лондон" с английски субтитри. За разлика от българската продукция, където играел на сляпо, в „Гепи" и другия филм на Гай Ричи „Две димящи дула" Алън Форд осмислял всяка дума. Репликите си той помни и до днес, а най-голямото му удоволствие е да го спрат на улицата млади хора, които да го накарат да им ги изрецитира. „Още след първото четене на сценария на „Гепи" разбрах, че това е една страхотна роля и наистина исках да я изиграя. Но в нито един момент не съм и подозирал, че Тухлата ще стане икона", спомни си актьорът.

Всичко в двата филма е писано от Ричи, който е истински гений, обясни Форд. „За мен е лесно да играя гангстер, това ми носи удоволствие. Харесвам да съм характерен актьор, много по-добре е, отколкото да нямам роли", твърди звездата и не крие, че е изкарал много пари покрай тези си роли. Повечето истински бандюги също харесвали превъплъщенията на Форд, чиято мечтае е обаче да изиграе героя на Уилям Шекспир Хамлет, но се простил с нея, след като остарял. Всички актьори искат да изиграят тази роля, аз не съм изключение, но годините вече не ми го позволяват, каза Алън в студиото на „Панорама". Той никога не е крил, че още като дете решил да се изявява на сцената.

80-годишният Форд вече снима усилено сериала, като внимателно съблюдава и строгия си хранителен режим. От 40 години Алън е заклет вегетарианец. „Не мога да ям умряла плът", обясни актьорът, който обаче не иска да налага вкусовете си на останалите.

Снимка: vsekiden.com


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !