Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Ваня Цветкова прибира 40 бона от "България търси талант"

отпечатай новината

28.02.2014 15:50 | Видян 2932 пъти

Ваня Цветкова прибира 40 бона от

Дни преди старта на "България търси талант" женска интрига тресе журито, научи "Всеки ден". Актрисата Ваня Цветкова буквално забила в земята колежката си по стол Есил Дюран, като заявила на продуцентите, че "не знае коя е тази жена". Думите на блондинката стигнали до ушите на фолк изпълнителката и тя се засегнала от чутото, разказват запознати.

Още през декември Ваня получила поканата от продуцентите на шоуто да седне на стола на журиращите. По това време обаче звездата от "Лавина" и "Комбина" умувала дали да не се върне обратно в Щатите, където да прекара старините си спокойно и да зареже шумотевицата у нас.

Пенсионните си дни зад океана обаче Ваня отложи заради апетитната оферта, която ѝ била отправена. Запознати разказват, че за четирите си месеца в праймтайма на Би Ти Ви Цветкова ще прибере внушителните 40 000 лева хонорар - по 10 бона на месец.

Не само парите обаче са причината, заради която актрисата решава да вземе участие в "България търси талант". Най-много ѝ допада съставът на журито, който продуцентите са сформирали - Любен Дилов-син, Асен Блатечки и Есил Дюран. Ваня е дългогодишна приятелка с Любен, който е сценарист на сериала, в който тя играеше главна роля - "Седем часа разлика". С Блатечки пък синеоката блондинка си партнира във "Фамилията". Цветкова единствено не била запозната и грам с биографията на Есил Дюран, като дори не била чувала и името ѝ.

Макар чалга изпълнителката от турски произход да не е надувка като голяма част от колежките си в този жанр, брюнетката се обидила, след като до ушите ѝ стигнали думите на Ваня. Дюран е с близо 20-годишна кариера зад гърба си, а освен чалга пее още поп и джаз музика. Изпълнителката бе жури и в първия сезон на "Мюзик айдъл", но очевидно този факт е убягнал на Цветкова, която по това време се подвизаваше в страната на неограничените възможности.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !