12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Гонят Магда от "Пайнер" заради пиянските изцепки?

отпечатай новината

06.03.2014 17:30 | Видян 4149 пъти

Гонят Магда от

Грандиозната издънка, която фолкаджийката Магда допусна по време на тазгодишните награди на телевизия „Планета", ще й отреже главата, узна от сигурен източник „Всеки ден". Певицата се появи почерпена на церемонията по връчването на музикалните награди и гафът й бе публично отразен, с което още по-ниско падна нивото на чалгата. Босът на компанията Митко Димитров бил направо бесен.

Раздаването на призовете се състоя миналата седмица в зала 1 на НДК, като Магда бе сред избраните заедно с колегите си Борис Дали и Кали да водят пищното събитие. За да убие огромното вълнение в стомаха си, преди началото на концерта Магда дръннала 2 големи водки, с които потушила напрежението. Крехкият й организъм обаче видимо не издържа на количеството алкохол и залитаща на сцената, русата изпълнителка направи гаф след гаф, с което не спря да разсмива публиката.

Водката очевидно бе завързала езика на пайнерската фурия, която изрече килограм лапсуси и всяка дума над 3 срички бе трудна за произношение от нейна страна. Пияната Магда успя и да падне зад кулисите на концерта, като единствено навременната реакция на колегата й Константин я спаси от челна среща с мръсния под.

Макар поведението на певицата да разсмя тийнейджърската аудитория в НДК, босът на изпълнителката - Митко Димитров, останал крайно разочарован от непрофесионалното й отношение към възложената задача. През последните години името на Магда се спряга все повече и повече с коя мутра си ляга, отколкото с творчеството й.

Именно заради това шефът на „Пайнер" й отредил главна роля в шумно отразените награди, но с пиянството си тя опропастила всичко. Запознати разказват, че Магда е получила предупреждение и при още един сериозен гаф с кариерата й в димитровградската чалга компания е свършено.

В чалга средите се заговори шумно, че открай време Магда имала навика да ходи почерпена на участия и да не спазва поетите уговорки. Певицата закъснявала за ангажименти, пеела по-малко време, отколкото е по договор, и винаги настоявала заведението да я черпи с най-скъпия алкохол в несметни количества

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !