Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Азис: Няма да живея и работя в България

отпечатай новината

10.03.2014 14:40 | Видян 3682 пъти | Гласували 1

Азис: Няма да живея и работя в България

Азис смята да се изнася от България, пише blife.bg. Чалга звездата призна по ТВ7, че няма намерение да остарее в България. "Аз си знам как ще остарея, няма да живея и няма да работя тук. Още малко ще остана и отивам да работя за други хора", разкри Азис на Мартин Карбовски. Филмът с Мадона "Кое е това момиче" е преобърнал целия живот на изпълнителя. Той е и причината да излезе на светло и да има смелостта да носи роклите, които допреди това е носил само вкъщи.

Васил Траянов Боянов разказа, че не е ходил в казарма, но е бил чавдарче и си спомня, че преобладаващите цветове през социализма са били тъмно кафяво, тъмно синьо и бордо, нямало ярки цветове.

"Ако бях в казарма, щях да стана любовница на някой от командирите. Така си го представям", сподели певецът. "Ако имаше социализъм, мен нямаше да ме има", каза Азис и допълни, че според него истински богатите хора в България са десетина души.

Попитан как е избрал попрището на чалгата, Азис коментира: "Моето оправдание е, че аз съм циганин. Ние от малки танцуваме, забавляваме се, а защо българинът полудя толкова по тази чалга?"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !