Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мика танцува без хонорар в "Денсинг старс"

отпечатай новината

14.03.2014 13:00 | Видян 3008 пъти

Мика танцува без хонорар в

Мика Стоичков кърши снага в "Денсинг старс" без хонорар, научи България днес. Щерката на Камата много искала да  участва в танцувалното шоу и сама се предложила на продуцентите. Тя нямала никаквии финансови претенции към екипа.

Парите не са проблем за богаташката наследница и хонорарите на останалите звезди са дребна сума за нея. Другите випове се пазарят за суми започващи от 20 хил. лева.

Разбира се, най-голямо възнаграждение ще получи шампионката Албена Денкова. След катастрофата причинена от приятеля ѝ Максим Стависки, двамата се скриха в Русия. Това ще е първото публично появяване на Албена в подобно риалити у нас след инцидента. Продуцентите са я убедили срещу хонорар надвияаващ 30 хил.лева

Мика изобщо не се блазни от такива хонорари. Наското баща ѝ хвърли около пет пъти повече, за да открие Стоичкова собствена модна линия. Наследницата планира да живее в САЩ и да развива бизнес там заедно с гаджето си Иво Аръков. Когато чува за старта на "Денсинг старс", Мика веднага решава да се пробва. Тя опита и да набута гаджето си, но той има договор с Би Ти Ви заради участието му в сериала "Фамилията".

Мика може и да участва без пари, но успя да забърка скандал още преди старта на предаването. Тя поставила условие да е в тандем с най-добрия танцьор - Атанас Месечков. Екипът решил той да се изяви със сексапилната жена на Косъма и бивша любовница на Иво Карамански - Нели Атанасова. Затова и Мика била бясна, че няма да танцува с него, с което шансовете ѝ да стигне напред в шоуто значително намаляват.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !