12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Енрике не иска сватба с Курникова

отпечатай новината

14.03.2014 16:00 | Видян 2928 пъти

Енрике не иска сватба с Курникова

Енрике Иглесиас не желае да се ожени за Анна Курникова, пише blife.bg. 38-годишният певец не вижда смисъл да сключи брак с бившата професионална тенисистка, тъй като не смята, че това ще подобри тяхната връзка. Двамата са заедно от 2001 година.

В интервю за CBS Sunday Morning Енрике сподели: „Аз не съм против брака, изобщо, но когато си толкова дълго време с някого, не мисля, че това ще ви направи по-близки. Не мисля, че това ще ни направи и по-щастливи“.

Певецът и 32-годишната Анна се срещат, когато тя участва във видеоклипа към песента му „Escape“. Енрике признава, че още тогава е знаел, че двамата ще бъдат заедно, защото се разбирали много добре.

„Тя беше най-готиното момиче на света за мен и ние се разбирахме чудесно“, спомня си първите мигове от запознанството им музикалната звезда.

Отношението на Енрике към брака обаче може би не се харесва особено на бившата тенисистка. През октомври миналата година се заговори, че Анна е все по-разочарована от нежеланието на певеца да се ожени за нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !