12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

30-годишен заби Дивна

отпечатай новината

24.03.2014 15:15 | Видян 2686 пъти | Гласували 1

30-годишен заби Дивна

Журиращата в "Големите надежди" Дивна върти афера с доста по-голям от нея мъж, научи "Всеки ден". Сексапилната девойка, която през май ще навърши 17 години, вече е научила прийомите за пробиване в бранша и благодарение на апетитната си визия красавицата определено си предначертава добро бъдеще.

От 2 месеца насам дуетната половинка на Миро имала отношения с 30-годишен мъж, който е в рекламния бизнес. Двамата се познавали покрай участието на Дивна в клип на популярно инстантно кафе и не след дълго певицата и бизнесменът започнали да се срещат.

Никой от обкръжението на изпълнителката не знае дали помежду им има нещо повече от приятелство, но близостта им била повече от ясна за всички другари на брюнетката. Левентът редовно я вземал с черното си БМВ от училище, двамата излизали по молове и заведения, а с отношенията им били запознати дори родителите на журиращата певица.

Запознати разказват, че именно благодарение на връзката си с перспективния млад господин в момента Дивна си уреждала друг рекламен договор на стойност близо 30 000 лева. Спотовете щели да се снимат в началото на април, за да се завъртят по националните телевизии по Великден.

Сексапилната визия и действията на 16-годишната Дивна обаче не се нравят на абсолютно всички. Изпълнителката на "Ти не можеш да ме спреш" получава редица укори, че се облиа и държи по начин, който не е подходящ за деца. Според критиците ѝ тя бърза да надрасне възрастта си, следвайки недотам добрите примери на колежките от световната сцена.

"Кой би и дал 16 години? Погледнете я с това деколте и късата пола - прилича на някоя държанка на мастит депутат", коментират я в медийните среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !