Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Асен Блатечки спира да участва в сапунки

отпечатай новината

25.03.2014 15:45 | Видян 1975 пъти

Асен Блатечки спира да участва в сапунки

Сексимволът на българското кино - актьорът Асен Блатечки спира да се снима в сапунени сериали, съобщава vsekiden.com. Звездата от „Фамилията", който през уикенда навърши 43 години иска да има повече време за театъра и смята да се пробва като режисьор, въпреки че трябва да работи по 15-16 часа на ден.

"Омръзва ми да снимам по 50-100 серии, иначе като актьор мога да се развивам продължително, но като за мен телевизионните поредици трябва да са с по-кратки сезони", коментира Блатечки.

Първият му опит ще видим в представлението "Когато котката я няма". Това е ситуационна комедия, която ни отвежда в спалните на две съпружески двойки - в едната се прави много секс, в другата - той липсва. В постановката играе колегата му Калин Врачански. На театралната сцена двамата се разбират много и дори нямат нужда от много обяснения. "Просто се поглеждаме и Калин вече знае какво искам да направи на сцената.", разкри режисьорът.

Самият Блатечки е повече от доволен от екипа, който е убедил да му повярва за поредното режисьорско превъплъщение: "Образите са доста различни като натюрели от самите нас. Калин например е обратното на това, което е в живота. Играе един агресивно сексуален тип, докато в живота е срамежлив."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !