Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Ваня Цветкова точи лиги по Блатечки

отпечатай новината

19.03.2014 10:20 | Видян 2350 пъти

Ваня Цветкова точи лиги по Блатечки

Ваня Цветкова е влюбена тайно в доста по-младия от нея Асен Блатечки, пише "Всеки ден". Макар актрисата да се опитва публично да скрие емоциите си към женения си колега, между тях проличават доста искри от екрана.

Двамата са жури в музикалното шоу „България търси талант" и седят един до друг. Няма как да убягнат от зрителското око уж случайните докосвания на 56-годишната Ваня към 43-годишния Асен, смятан за един от секссимволите в родното кино и театър. Дори когато се заяждат помежду си за достойнствата на даден кандидат и влизат в остри пререкания, в които си разменят и леки шамари, става ясно, че действията им всъщност са част от любовна игра и закачки.

Цветкова, която се завърна преди няколко години от САЩ, за да изиграе ролята на съдия Стоева в „Седем часа разлика", непрекъснато хвърля страстни погледи на Блатечки, издават от кухнята на „България търси талант". Ваня е свикнала всички мъже да са й в краката, нищо че остарява. Цветкова си паднала по Асен още на снимачната площадка на сериала „Фамилията", в който и двамата участват. Засега Блатечки по-скоро се забавлявал с лекия флирт, отколкото да приема нещата насериозно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !