Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Гришо и Маша се ширят в палат за 5 млн. долара

отпечатай новината

01.04.2014 16:00 | Видян 5251 пъти | Гласували 1

Гришо и Маша се ширят в палат за 5 млн. долара

Григор Димитров заслужава да бъде уважаван от всички свои сънародници, защото нищо не е получил даром. Хасковлията, който хваща ракета за първи път на 5 години и тренира над мрежа, построена от книги върху кухненската маса, сега вече е №15 в световната ранглиста на тениса.

Освен всичко Гришо кара един от най-скъпоструващите автомобили на планетата „Порше Карера" и тъне в лукс. Въпреки това той все още си е онова момче, здраво стъпило на земята, което никога няма да се похвали, защото е скромен и защото не желае някой да му лепне етикета на нафукано конте.

Но Григор с основание има право да се надува, тъй като има привилегията да се буди и да заспива до една от най-бленуваните жени в света - сексапилната Мария Шарапова.

Романът между хасковлията и седмата по сила тенисистка в момента продължава година и половина и напук на някои издания, че са се разделили, то любовта им процъфтява.

Гришо потвърди, че всичко в интимен план е наред, докато изнесе открит урок на деца в клуба на сестри Малееви през уикенда:

„Много ни е натоварено и на двамата в последно време, но не се оплакваме. Просто сега пътуваме доста, има важни турнири. Не се оплаквам от личния си живот. Щастлив съм", бяха единствените думи, касаещи личните му дела, изречени от Димитров на събитието.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !