Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Преслава продаде апартамента от Коко Динев

отпечатай новината

02.04.2014 12:15 | Видян 2861 пъти

Преслава продаде апартамента от Коко Динев

Преслава е продала апартамента си в Сандански, който й е бил подарък от бизнесмена Коко Динев - бивш съпруг на колежката й Анелия и настоящ на певицата Емилия. Близки до пайнерката споделиха, че наскоро се е разделила с уютния дом, който е бил разположен в една от най-новите и централни кооперации в югозападното градче, съобщава „Телеграф".

Според запознати, Преслава е продала апартамента, защото не желае по никакъв начин да си спомня за аферата с Динев. Тя пожелала да се отърве от жилището си, тъй като в момента дели общ покрив с богаташкия наследник Георги Станоев-Бирмата и не желае да пази подаръци от предишните си любовници.

Според някои светски клюки, обаче, певицата не е продала, а е дала под наем апартамента в Сандански, с което изкарва още пари върху месечните си печалби от участия.

На името на певицата се водят само два апартамента - в София и Пловдив. Не е изключено жилището в Сандански да е на името на майка й или на друг член от семейството.

Според светската мълва, Преслава се сдобила с апартамента след частно парти на Коко Динев в Гърция. Уговорката била срещу огромен хонорар тя да остане само по сутиен пред гостите. ВИП персоните останали очаровани и Коко Динев решил да повтори полуголото участие като вдигне летвата. Този път хонорарът на Преслава бил апартамент в Сандански и 20 000 евро на ръка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !