Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

20 командоси пазят Домусчиев

отпечатай новината

03.04.2014 18:00 | Видян 14393 пъти

20 командоси пазят Домусчиев

Президентът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев направи трансферен удар и в областта на сигурността си, начучи "Уикенд". Отскоро милионерът ползва услугите на цял отряд бивши командоси, като за спокойствието  на него и семейството му се грижат 20 някогашни служители от Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ).

Домусчиев назначил за шеф на охраната си антитерористът Георги Ташуков, който до 2003 г.бе началник на митичния 4-ти отряд на "червените" барети. Заедно с Ташунов при боса на разградския футболен тим "Лудогорец" са започнали работа всички служители на страховитата бригада от СОБТ. Доскорошните командоси получават месечно общо 100 000 лева за охранителната си дейност, но разходите на Домусчиев по поддръжка на бившите барети са значително по-високи.

"Киро и брат му не пестят пари за сигурността си. Екипирали са гардовете си с модерна техника, оръжия и заглушители, плащат им даже разходите за тренировки и провеждане на учения при екстремни ситуаци", издават хора от обкръжението на братя Домусчиеви.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !