15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Мис Силикон гола във ваната

Плеймейтката Михаела Стоичкова лъсна по яйца във ваната...

Мариан Вълев: Куката се изчерпа, сбогом!

отпечатай новината

07.04.2014 13:45 | Видян 2115 пъти

Мариан Вълев: Куката се изчерпа, сбогом!

Мариан Вълев спира участието си в хитовия криминален сериал "Под прикритие", призна самият актьор в студиото на Карбовски.

"Заедно с продуцентите сме взели важно решение – последната серия с Куката ще е финалната за четвъртия сезон.", каза Вълев.

"Да приемем, че Куката намира своята тишина, своя път към Бог. За тези 3 години дадох максимума от себе си, обичам този сериал и ми е тъжно, но не бих искал този характер да се превръща като такъв от сериал с 2000 епизода.", допълни актьорът.

Актьорът предложи да се направи търг с два от емблематичните за героя му предмети – очилата и кръста, като условието е купувачът да дари сумата за благотворителна кауза, която той сам си избере.

Любимецът на зрителите повдигна и завесата на личния си живот като сподели, че в момента няма приятелка до себе си. "През последната година направих 1-2 жалки опита да си хвана гадже, но се оказаха пълен провал, явно вината е в мен. Признавам си обаче, че се страхувам от самотата.", искрен беше актьорът.

"Преживял съм какво ли не, стигал съм дъното в емоционален план и съм направил своя избор, а той е да се занимавам с това, което обичам – киното, театъра.

Живея в гарсониера, не ми дреме за парите, едва преди месец успях да си купя собствено жилище. Изкарвам една средна заплата в България през месеците, когато работя, но когато не съм ангажиран, нямам доходи, не съм забогатял от работата си в "Под прикритие", заяви Вълев в отговор на въпроса дали се е увенчал с много пари от работата си в сериала.

В заключение актьорът се обърна към публиката си: "Искам да благодаря на всички хора, които харесват и обичат "Под прикритие", искам да им се поклоня за това, че гледаха, че бяха с мен, да изкажа огромното си чувство на респект към публиката. На тези които не го харесват, ще кажа "простете, че ви разочаровахме и не оправдахме вашето доверие.

Това, което правим е за зрителя и той има единственото право да каже какво му харесва и какво не."

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !