Полицейското семейство в Един за друг...

Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на...

Беззаконие: Авторите на Под прикритие...

Във връзка с публично обявените намерения на телевизията...

Дженифър Лорънс на крачка от смъртта

отпечатай новината

09.04.2014 10:15 | Видян 1700 пъти

Дженифър Лорънс на крачка от смъртта

Звездата от касовата поредица "Игрите на глада" Дженифър Лорънс е една от младите и обещаващи актриси в Холивуд, но не само славата я съпътства напоследък. Инцидентите с нея са толкова чести, че понякога се чудим как изобщо успява да оцелее.

Последното нещастие се случило на снимачната площадка, докато Лорънс работела по последната част от сагата "Игрите на глада". В почивката взела дневната си доза витамини, но се задавила ужасно с едно от хапчетата.

За неин късмет колегата ѝ Уди Харелсън бил наблизо и успял да ѝ помогне, докато всички останали били вцепенени от паника. Харелсън я хванал за ръцете и рязко извил назад гърба й, за да може да изплюе хапчето, предаде Contactmusic.

"Направо си отивах, ако не беше Уди! Вечно ще съм му благодарна, че ми спаси живота. Това е мъж! Беше единственият на снимачната площадка, който успя да запази хладнокръвие и знаеше какво да прави", разказа Лорънс.

Това съвсем не е първото нещастие, което се случва на Дженифър Лорънс. Тя вече цели два пъти успя да се спъне и дори да падне по време на церемониите по връчване на наградите "Оскар".

 

Източник и снимка: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !