Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Гергана от "Къртицата" държанка на милионер

отпечатай новината

10.04.2014 10:00 | Видян 4305 пъти

Гергана от

Студентката по право Гергана, която с влизането си в „Къртицата" обяви, че има спешна нужда от пари, защото сама се бори с ежедневието, се оказа, че далеч не е толкова закъсала за средства. Малко преди да влезе в шоуто, бъдещата юристка е имала дълга връзка с рали пилота Жоро Танев, който й осигурявал всичко необходимо, тъй като банковите му сметки са пълни догоре.

„Благодарение на него Гери свикна на доста луксозен живот, не мога да разбера как точно се е борила сама в живота, при положение че винаги са я издържали богатите й гаджета. Жоро дори я беше направил управител на своя клуб в курорта Лозенец, всеки ден я возеше в лъскави коли и й купуваше всякакви джунджурии", разкриха за „Всеки ден" запознати.
Гергана умеела много добре да изстисква своите мъже, докато те не осъзнаят, че просто са се хванали със златотърсачка, и не я разкарат.

Самият Жоро Танев има в любовното си тефтерче не една или две сексапилни родни красавици. За съжаление нито една от тях до този момент не успя да укроти Жоро, в това число и Гергана. Именно по тази причина с днешна дата те вече не са заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !