И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Кристина Агилера кара тежка бременност

отпечатай новината

23.04.2014 17:00 | Видян 1766 пъти

Кристина Агилера кара тежка бременност

Кристина Агилера кара изключително тежка бременност, научи blife.bg. Популярната певица, която е бременна с второто си дете, от по-младия си годеник Мат Рътлър, отложила всичките си работни ангажименти и дори се наложило да бъде сменена от колежката си Гуен Стефани, в предаването "Гласът на Америка". Кристина пазеше мълчание за бременността си, докато не я обяви от сцената на свой концерт в Малайзия през март.

Заради разклатеното си здравословно състояние, Кристина напуска и предаването "Гласът на Америка", където е съдия и оценява изпълненията на явяващите се хора с талант. Изпълнителката бе сменена от колежката си Гуен Стефани, която също роди преди месец. Причината за това е деликатното състояние, в което се намира. Както и всички произтичащи от това обстоятелство проблеми със здравето.

От няколко дни Кристина избягва да се появява и в обществото, а причината за това вероятно е именно бременността й. В последните седмици певицата пълнее рязко и като всяка бъдеща майка доста трудно промените във визията. Именно заради това в момента певицата спазвала специален хранителен режим и дори ходела на тренировки във фитнеса.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !