Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Никол Кидман: Гледам на себе си като на момче

отпечатай новината

01.04.2014 09:00 | Видян 1566 пъти

Никол Кидман: Гледам на себе си като на момче

Австралийската звезда ще открие 67-ия кинофестивал в Кан с "Грейс от Монако", биографичния филм на режисьора Оливие Даан,където ще я видим в съвсем ново амплоа - на прицеса с характер.

Във филма Никол Кидман не се превъплъщава в Грейс Кели: тя е Грейс Кели. Защото зад легендарната съдба на холивудската звезда, станала височество, Даан е искал най-напред да покаже една жена с характер.

За брака си с Том Круз ,Никол Споделя: "Оженихме се много млади, това е всичко. И после, философски погледнато, бракът ни не можеше повече да продължи". Дали намеква за привързаността на Том Круз към сциентологията? "Не искам да бъда по-конкретна. Ще кажа само, че философски погледнато, ние не се разбирахме вече". Вярно ли е, че след развода първата й реакция била да се зарадва, че вече може да носи високи токчета? "Вече не знам. Може би. Ако съм го казала, несъмнено то е било, за да разведря една трудна ситуация".

"Нямам ханш. Имам големи крака. Гледам на себе си като на момче", казва тя.

Това, което винаги съм искала да бъда, е да имам най-богатия, най-разнообразния, най-чудноватия живот", обяснява тя, когато стане дума за нейната известност.

Омъжена от девет години за Кийт Ърбан, крал на кънтри музиката, с когото имат две дъщери, Сънди Роуз и Фейт Маргарет, тя разделя времето си между Нашвил, където живее, Австралия, където са близките й, Лос Анджелис, където се вижда с двете си деца, които осинови с бившия си съпруг Том Круз, Изабела на 21 г. и Конър на 19 г., и Холивуд, където работи.

Тя получи "Оскар" за най-добра женска роля през 2003 г. за "Часовете" (в ролята на Вирджиния Улф) и три Златни глобуса.

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !