Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Съдбата се подигра с Ози Озбърн

отпечатай новината

06.05.2014 16:00 | Видян 1892 пъти

Съдбата се подигра с Ози Озбърн

Помните ли куриозния случай когато Ози Озбърн отхапа главата на прилеп по време на свое участие? Това стана през 1982 г. по време на концерт на "Блек Сабат" в американския щат Айова. Зрителите полудяха от кеф, макар и едновременно с това да бяха потресени.

Сега обаче съдбата си го връща и известният музикант ще трябва да стане прилепозащитник, споделя inews.bg. Ози решил да трансформира старата плевня в имението си в Бъкингъмшир в двустайно жилище. Оказало се обаче, че вътре са се заселили защитен вид прилепи. Законът забранява разрушаването на дома на защитените видове и поради тази причина плевнята от XVII век ще си остане плевня, пишат от dailymail.co.uk. Музикантът и съпругата му Шарън живеят е имението почти 20 години, но така и не са разбрали за любимците, които имат.

"Не знам какво точно стана. Нещо се обърка, ама много! Изведнъж устата ми се напълни с топла кръв. А после главата на прилепа вътре в нея помръдна. Гадна работа!", разказа за случая Озбърн в своя "Дневник на един луд", публикуван през 2002 г. В книгата Ози обаче твърди, че в крайна сметка прилепът бил оживял и дори го ухапал.
Снимка: bta

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !