Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Синът на Карамански стана певец

отпечатай новината

08.05.2014 13:30 | Видян 4752 пъти

Синът на Карамански стана певец

Иво Карамански пропя. 16-годишният едноименен наследник на Кръстника е наследил музикалния талант на баща си и вече има няколко записани песни. Иво Карамански-младши пее заедно със свой приятел на име Пламен и мечтае за кариера. Дуетът между двамата набира все по-голяма популярност сред приятелите им и естествено сред момичетата, пише bgDnes.bg.

Очаквано наследникът на Кръстника е преследван от десетки тийнейджърки, което се пренася и в текстовете на песните му. За разлика от баща му, който пееше руски шлагери и тежки балади в дует с Грета Ганчева, малкият Иво залага на модерния напоследък рап.

Карамански-младши е вдъхновен от изпълнители като 100 кила, който е неговият голям любимец. Леко притеснителни са текстовете на песните на тийнейджъра. В една от тях се редят рими като "яко се клатиш, успокой се бе, малката", "искаш нова кола - нов минет", "чукай се с мен" и "седиме в дискотеката на маса с приятели, поглеждаш към нас - виждаш златни вибратори."
Въпреки нецензурните текстове на Иво майка му Нели Атанасова няма нищо против новата страст на сина си и дори го насърчава.

Красивата Нели и приятелят й Александър Сано се опитват по всякакъв начин да популяризират парчетата на тийнейджъра. Успоредно с музиката Иво Карамански не се е отказал и от спорта. Наследникът на Кръстника продължава усилено да тренира тенис и е сред най-добрите в своята възраст.    

Снимка: bgDnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !