30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

2 000 ДУШИ МЕДИТИРАТ С ГУРУТО НА ХОЛИВУД - ЛЕГЕНДАРНИЯ Д-Р ДИЙПАК ЧОПРА

отпечатай новината

15.05.2014 16:50 | Видян 3750 пъти

2 000 ДУШИ МЕДИТИРАТ С ГУРУТО НА ХОЛИВУД -  ЛЕГЕНДАРНИЯ Д-Р ДИЙПАК ЧОПРА

Легендарният писател, мистик и философ д-р Дийпак Чопра представи своята първа лекция в България миналата вечер в зала 1 на НДК. 2 000 души слушаха развълнувани гуруто на Запада с уникалното му представяне на „Бъдещето на благоденствието“.  Д-р Чопра излезе точно в 19,30 часа на специално построена сцена, решена в цветовете на 7-те чакри /енергийните центрове на нашето тяло/. В продължение на близо три часа, той разкри пред събралите се гости, как можем да трансформираме собствените си нагласи, за да постигнем благоденствие във всяка една сфера на нашия живот. „Можем да променим гените си, и това е нашата отговорност за бъдещето“, каза д-р Чопра. В момента той завършва последния си литературен проект „Свръхгените“, който е посветен точно на тази тема.


Въпреки че България е едва на 133-то място от 146 страни в класацията на „Галъп“ с благоденстващи хора, интересът към събитието доказа, че тази тема е актуална и у нас. „За да можете да опознаете благоденствието, трябва да опознаете природата на Космоса“, каза д-р Дийпак Чопра. Лекцията на философа-мистик завърши с 15 минутна медитация, която потопи залата в абсолютна тишина. След края й, д-р Чопра остана с присъстващите, докато в продължение на час всички желаещи получиха автографи.


Преди лекцията си в зала 1, д-р Чопра се срещна със 100-те си най-верни почитатели на коктейл, организиран до залата. Там те се насладиха на възможността да зададат въпрос на гуруто на звездите и да се снимат за спомен с него. Сред присъстващите бяха д-р Емилова, лица от българския хайлайф и обикновени хора от цяла България. По настояване на д-р Чопра срещата с него бе достъпна за всички, които са си закупили билет от тази категория, а не единствено за хора с покани, разкри организаторката на визитата му у нас - Нели Карагьозова. За срещата с него пристигнаха гости от Турция, САЩ, Канада, Франция, както и от 8 български града, разкриха организаторите.

 

продължи >>

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !