Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Гримьорът на звездата: Лили е мумия

отпечатай новината

20.05.2014 16:15 | Видян 3310 пъти

Гримьорът на звездата: Лили е мумия

Най-известният роден гримьор - Кирил Чалъков, отпразнува преди дни 20 години работа със звездния елит на България. Експертът в макиажа вдигна шумно парти, което обаче не бе уважено от най-популярната му клиентка - Лили Иванова, пише "Всеки ден". Оказа се, че грандамата на българската естрада е кръвно обидена на гримьора заради реплика, произнесена преди повече от 5 години.

Дълго време Кирил и Лили са перфектен тандем, като певицата се доверява напълно на гримьора за цялостната си визия. Изпълнителката на "Детелини" не е от знаменитостите, които обичат да си сменят екипа през ден и хареса ли си някого, дава мило и драго, за да работи с него. Особено пък  щом става въпрос за човек, който трябва да ѝ прикрива бръчките.

През 2002 г. Чалъков получава специалния ангажимент - да се погрижи за Иванова по време на голите ѝ снимки за "Плейбой". Няколко години по-късно, когато гримьорът разказва в свое телевизионно интервю за процеса на снимки на Иванова за "Плейбой", той се изпуска публично, че близо 2 часа е "мумифицирал" лицето на клиентката си. Обидена от думите, че е сравнена едва ли не с мумия, кубратската легенда прекратява еднолично всякакви отношения с известния гримьор. В частен разговор пък Чалъков заявил, че по време на сесията за "Плейбой" се чувствал като "балсаматор и реставратор едновременно". Това също достигнало до ушите на Лили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !