Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Чарли Шийн: Риана е селска идиотка

отпечатай новината

23.05.2014 17:45 | Видян 2642 пъти

Чарли Шийн: Риана е селска идиотка

Чарли Шийн побеснял, след като Риана отказала да се запознае с неговата съпруга Скотин, известна повече като Брет Роси. Комедийният актьор от "Двама мъже и половина" празнувал рождения ден на своята половинка в ресторант в Санта Моника, Калифорния. По същото време там била и Риана в компанията на нейна приятелка. Чарли Шийн помолил сервитьорите да пратят съобщение до масата на певицата, че иска да запознае съпругата си с нея. Скотин била огромна фенка на певицата, но барбадоската принцеса отказала.

Това вбесило напълно Чарли Шийн, който пощуря в Twitter. "Отговорът, който получихме, беше, че имало твърде много зяпачи и не било удобно да се срещнем по това време. А по кое време? Нека позная - трябва да нагласим графиците си така, че вероятността да се засечем пак случайно на едно място по едно и също време да не е милион към едно! Страхотно впечатление остави, няма що! Съжаляваме, че не сме достатъчно готини да получим благословията да се срещнем с Принцесата или в случая със селската идиотка.

Актьорът е известен в средите на Холивуд като човек, който не си мери приказките и изръсва моментално това, което му хрумне на секундата, споделя lifestyle.bg. Затова и най-вероятно след поста ще последва извинение за крайната оценка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !