Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Вдъхновяващите съвети на Сандра Бълок за щастлив живот

отпечатай новината

24.05.2014 09:00 | Видян 1900 пъти

Вдъхновяващите съвети на Сандра Бълок за щастлив живот

Носителката на награда „Оскар“ Сандра Бълок изненада завършващия випуск на гимназия „Уорън Ийстън Картър“ в Ню Орлиънс, като произнесе официална реч пред тях преди няколко дни, споделя dnes.bg. Сандра посъветва абитуриентите как да спрат да се притесняват за своето бъдеще и как да си „отворят очите“ за радостта от живота.

Бълок използва известния въпрос: „Ако можех, какво бих казала на по-младото си "Аз"?“, за да започне вдъхновяващото си слово. Ето и няколко съвета за щастлив живот, които звездата от „Гравитация“ даде на младите хора в Луизиана, САЩ:

1. Спрете да се притеснявате за бъдещето толкова много. Спрете да се плашите от непознатото, защото всичко, за което човек се притеснява, обикновено никога не се случва. Могат да ви се случат много други неща, но не и това, за което се тревожите най-много. Така или иначе, човек не може да направи нищо, за да избегне непознатото.

2. Вдигнете летвата по-високо. По някаква причина близките хора около вас мечтаят да ви видят как успявате в живота, но това не е ваш проблем, а техен. Разберете, че нищо в живота не е провал, а всичко е полезен опит. Един ден дори няма да си спомняте своите неуспехи. Просто нещата, които няма да се получават в живота ви, ще ви показват, че трябва да опитате нещо друго.

3. Сутрин, преди да излезете от вкъщи за работа, изтанцувайте един танц. Това ще промени не само походката и излъчването ви, но и целия ви мироглед.

4. Хапвайте по нещо зелено всеки ден, на всяко хранене.

5. Не си духайте носа на публично място – използвайте носна кърпичка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !