Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Диляна Попова: Исках да осиновя дете от Африка

отпечатай новината

26.05.2014 16:15 | Видян 6455 пъти

Диляна Попова: Исках да осиновя дете от Африка

Моделката и новоизлюпена актриса Диляна Попова най-накрая проговори за любовта си с актьора Асен Блатечки, с когото играха заедно в "Стъклен дом". Двамата в момента очакват първото си дете, което трябва да се роди през есента. „Вярвам, че това, което ми се случва, е най-правилното", разказа Диляна в предаването "Преди обед" по bTV. Хубавицата признава, че ситуацията около Асен наистина е малко сложка заради факта, че той имаше семейство. Нещата между тях обаче просто се случили и нямало как да бъдат спрени. Засега Диляна още не се е запознала с дъщерята на своя любим, но предстои и това да се случи в скоро време.

Какво ти се случи в „черната кутия“?

Лошото е, че нямам никакви спомени. Днес съм облечена по същия начин и мисля да отида там и да проверя къде са ми обувките.

Какво е усещането там?

Минавах през Народния театър, за да си купя билети за постановка и усетих странно привличане към това, което вие наричате „черна кутия“ и следващия момент, който си спомням, бях без обувки. Не мога да го обясня. Единствените ми удобни обувки с ток изчезнаха. Днес ще проверя какво се случва, защото се обадих на Део, който преживя нещо подобно и се притеснявам за нашето психично състояние.

Какво друго се случва с теб?

Животът ми върви добре. Приключихме снимките на сериала. Работя си в ателието, работя върху една нова детска линия, която марка за български дрехи ми предложи и работим в сътрудничество. Линията е лимитирана.

Вярно ли е, че си бременна?

А дали това не е причината да става такава лудница с обувките? До такава степен да съм се побъркала... Вярно е.  В момента съм по средата на бременността.

Не ти личи все още...

Започва да ми личи вече.

Как се чувстваш?

Много ми се гадеше в началото и самото настроение ми създаваше някакъв дискомфорт. Бях доста некомуникативна и асоциална, но пък вече нещата се стабилизират.

Кога ти е термина?

Септември, ще бъде момче.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !