12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Белослава се весели с Митьо Очите

отпечатай новината

02.06.2014 13:15 | Видян 2793 пъти

Белослава се весели с Митьо Очите

Подземният бос Димитър Желязков - Митьо Очите има нова любимка и това е чаровницата Белослава. Къдрокосата изпълнителка завъртяла главата на бившия затворник на парти в управлявания от него култув бар на брега на Слънче бряг "Бедрум". Най-оборотното заведение в курорта преди две години бе собственост на Радо Бокцьора, приближен до Христофорос Аманатидис - Таки. След като обаче владетелят на подземното блато бе арестуван в Дубай, а неговите хора в България - подпукани по устав, част от баровете и хотелите по морето бяха прехвърлени на хора от близкото обкръжение на Митьо Очите.

Несебърският мафиот пристигнал заедно с Белослава в петък вечерта на купон по случай откриването на сезона. По-рано през деня те били забелязани и да обядват заедно в Свети Влас, като целият ресторант бил затворен заради "височайшата" визита.

Освен Белослава на ВИП сепарето в "Бедрум" са били и най-приближени авери на Очите заедно с 5-6 гавази. "Това се води за изключителна привилегия, на която не можеш да откажеш", коментират запознати. Репортер на "Всеки ден" забеляза, че на няколко пъти певицата се навеждаше опасно близо до ухото на Желязков и му шепнеше нещо, което обаче си остана тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !