Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Есил Дюран на терапията на Мадона

отпечатай новината

10.06.2014 17:30 | Видян 1770 пъти

Есил Дюран на терапията на Мадона

Всеки път преди да излезе на сцената и преди фотосесия, фолкпевицата Есил Дюран се подлага на разкрасителната процедура на Мадона. С нея се глезят още актрисата Ева Лонгория и топмоделът Наоми Кембъл. По този начин те освежават лицето си и го подготвят за грим.Терапията представлява мощен антиоксидант – интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95% чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. “Правя си леки процедури, не съм лягала под ножа. Напълно се доверявам на своя дерматолог”, обясни пред "Монитор" Есил Дюран.

Певицата, която наскоро приключи участието си като жури в конкурса “България търси талант”, посещавала клиника в столичния квартал „Лозенец”, където специалист й изготвил индивидуален план за следващите пет години.

“Доброто самочувствие ни кара да изглеждаме по-уверени и по-хубави в очите на околните. Модерната, еманципирана дама трябва да бъде достатъчно самоуверена, за да заяви смело: Да, аз съм на 40, но никога не съм била по-красива, умна и секси както сега”, разсъждава хасковлийката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !