Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Д2, Тома и Денис Ризов ще открият July morning на Витоша

отпечатай новината

13.06.2014 11:00 | Видян 1781 пъти

Д2, Тома и Денис Ризов ще открият July morning на Витоша

За втора поредна година през нощта на 30-ти юни срещу 1-ви юли всички любители на рок музиката, природата и красивите изгреви ще могат да посрещнат July Morning на Витоша. Събитието ще се проведе пред хижа Алеко. Все още не е ясно кои групи ще свирят тази година на купона. Цяла нощ ще има DJ, който да поддържа настроението, а сутринта ще прозвучи и така популярното парче на Юрая Хийп “July morning” . Хижа „Алеко” ще бъде отворена и посетителите ще могат да си наемат стая за почивка.

Ако времето позволява, любителите на екстремните приключения ще могат да изкачат Черни връх с планински водач по определен маршрути. Най-вероятно и тази година от общината ще пуснат извънредна автобусна линия до Алеко и обратно, а кабинковият лифт ще работи.

През нощта срещу 1-ви юли миналата година  на Алеко се  качиха ентусиасти от три поколения, за да видят изгрева на слънцето на гребена на планината и да прегърнат светлината в първото утро на настъпващия месец. Цяла нощ Д2, Тома и Денис Ризов забиваха и поддържаха доброто настроение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !