Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Отмениха концерта на Мерилин Менсън в Москва заради сигнал за бомба

отпечатай новината

29.06.2014 09:00 | Видян 1694 пъти

Отмениха концерта на Мерилин Менсън в Москва заради сигнал за бомба

В руската столица беше отменен концертът на американския музикант Мерилин Менсън заради анонимно телефонно обаждане, предаде ИТАР-ТАСС. Неизвестно лице е съобщило за взривно устройство в залата, където трябваше да се състои концертът - част от програмата на тридневния рок фестивал "Park Live".
Малко преди Менсънда излезе на сцената, там са се появили организаторите на мероприятието и са обявили, че концертът се отменя. Причината първоначално не е била посочена, но в залата са пристигнали полицаи, пожарникари и медицина "Бърза помощ", съобщава БТА. При претърсването бомба не е намерена.

Творчеството на Менсън не е прието еднозначно в Русия и посещението му в страната е съпроводено със скандали. В Новосибирск концертът му бе отменен по решение на властите, след като 400 души организираха протестен митинг. Гражданите изразиха несъгласието си с текстовете на песните на Менсън, представляващи "смесица от непристойни изрази, пропаганда на наркотици, сексуални извращения и оскърбяващи християнската вяра".
В мрежата се появи клипче, на което се вижда как основателя на православното обществено движение "Божия воля” Дмитрий Ентео се опитва да поръси световноизвестният изпълнител със светена вода.
"Менсън избяга от мен като прасе, пищеше, когато го напръскахме със светена вода, няма да повярвате как се въртеше в кръг”, написа Ентео Twitter.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !