Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Иво Аръков дави мъката си по Мика в алкохол

отпечатай новината

01.07.2014 11:15 | Видян 2233 пъти

Иво Аръков дави мъката си по Мика в алкохол

Иво Аръков преживява тежко раздялата си с Мика Стоичкова. Актьорът е в депресия, споделят негови близки. Те се страхуват, че той може да се пропие от мъка. Очевидци от Варна разказват, че са забелязали от няколко дни Аръков да е сред постоянното присъствие на популярен варненски бар на плажа. Най- често пред него е пълна чаша и актьорът не крие, че е в алкохолен период.

Докато виси в бара, Аръков явно му идва музата, защото са го виждали да драска нещо, вероятно стихове. Окончателната разлъка с Мика изглежда още дълго ще тежи на Иво, споделя "Блиц". Продължилата 6 месеца връзка между двамата прекъсна след интрига, пусната според близки на актьора от семейство Стоичкови.

Слухът твърдял, че Иво се възползва от популярността на фамилията, за да си пробива път в живота. Според нещастният влюбен обаче той никога не се е нуждаел от реклама, но много хора са гледали по особен начин на връзката им. Според него, друг слух – че двамата с Мика са вече семейство, довел до раздялата им. Така хората ще спрат да говорят, не искам да живея в един свят, изпълнен с мишки, заявява Аръков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !