Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Никол Шерцингер боледувала от булимия

отпечатай новината

03.07.2014 10:09 | Видян 2159 пъти

Никол Шерцингер боледувала от булимия

Никол Шерцингер често припадала на пода в банята и почти загубила гласа си по време на борбата й с булимията. Певицата разреши проблемите си с храната през 2012 г. Сега тя разкри подробности около хранителното разстройство, през което преминава. В интервю тя обяснява "колко ужасна и парализираща е тази болест". Тя предприела мерки за лечение на заболяването, след като то започнало да засяга и гласовите й възможности.

"Имах прекрасен живот навън. Групата ми Pussycat Dolls беше на върха. Вътре в себе си обаче аз бях отчаяна", споделя тя. "Това е толкова ужасна, парализираща болест. За мен това е много тъмен период. Не мисля, че някой от групата или семейството ми знаеше за това, защото аз добре се криех, беше ме срам. Знаех, че не е нормално, нито здравословно, защото се самонаранявах с това хранително разстройство", разказва певицата.

"Започнах да губя гласа си. Не можех да пея по концерти. Тогава моят мениджър ме намери припаднала на пода в Малта или в Южна Франция. Помислих, че ще загубя всичко, което обичам, ако не започна да обичам себе си. Никога няма да позволя това да се повтори. Имаме само по един живот", споделя Никол Шерцингер. Тя е приятелка на британския автомобилен състезател Люис Хамилтън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !