Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Емануела в шок

отпечатай новината

09.07.2014 11:46 | Видян 2690 пъти

Емануела в шок

Емануела изпадна в шок от изненадата на Гала. В предаването "На кафе", където бе гост изкусителната изпълнителка на "Не безпокойте" , се появи тайнственият й любим. Гала се бе погрижила все пак лицето на мъжа да остане скрито. Емануела полага големи усилия връзката й този път да не бъде на показ в медиите, но заради засиленото любопитство на феновете и медиите, екипът на "На кафе" успя да я изненада, като покани за гост в студиото възлюбения й.

Всичко се случи по време на хороскопа, който Оксана изготви лично за Емануела, а също така и за мъжa, който в момента е до нея. Направо шашнаха звездата на Ара мюзик, когато се оказа, че знаят коя зодия е половинката на Емануела, с какъв асцендент е и за капак - извикаха го да влезе в студиото.

След продължителено гостуване и многото въпроси към любимия на певицата, самата Емануела беше в шок. Гала успя да я стресне и както се казва - "да я хвърли в джаза". През цялото време певицата бе на тръни, а едва след предаването й съобщиха, че това е било шега и, че мъжът с качулката изобщо не е бил нейният любим. Но ние не спираме да се питаме, аджеба, кой е този толкова крит и пазен в тайна мъж. Дали е някой от изписаните в родните медии или съвсем друг, неподозиран от нас мачо? Все някой ден ще разберем, денят на истината наближава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !