Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Черил Коул се омъжи на тайна церемония

отпечатай новината

14.07.2014 17:44 | Видян 2007 пъти

Черил Коул се омъжи на тайна церемония

Шерил Коул се омъжи за приятеля си Жан-Бернар Фернандес-Версини на тайна церемония на остров Мустик, съобщи Фимейл фърст. Изпълнителката е споделила снимка на стената си във Фейсбук, на която показва пръстена си. "Не обичам да обсъждам личния си живот, но за да престанат спекулациите, искам да споделя щастливи новини - оженихме се с Жан-Бернар на 7 юли. Много сме щастливи и развълнувани да продължим живота си заедно", написа Шерил Коул в социалната мрежа.

Младоженците са разменили обети само пред четирима гости. Сред тях е била майката на певицата Джоан Калаган. Жан-Бернар Фернандес-Версини е собственик на ресторант от Франция. Двамата с Шерил Коул са близки от април. Те демонстрираха връзката си на кинофестивала в Кан през май.

От един месец Жан-Бернар живее в луксозната къща на Шерил Коул във Великобритания. Неотдавна близък на двойката разкри, че той настоява за брак. "Връзката им наистина се разгорещи и той е много импулсивен - каза неназован източник пред в. "Мирър". Той мисли, че двамата са идеална двойка и иска да се ожени за нея. За хората, които не го познават, това може да изглежда прибързано, но той е страстен французин и не крие чувствата си".
Снимка: re-actor.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !