Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Андреа Бочели: Успехът няма правила

отпечатай новината

11.08.2014 10:06 | Видян 3419 пъти | Гласували 1

Андреа Бочели: Успехът няма правила

За първи път български екип влезе в дома на световноизвестният Андреа Бочели. Предаването Coolt по bTV гостува на оперната звезда. Маестро Павароти беше казал, че няма по-хубав глас от този на Бочели, а Селин Дион беше възкликнала, че ако Господ можеше да пее, щеше да звучи като Андреа Бочели. Всички, които се съмняват в това, имат шанса да се убедят на живо на концерта му у нас на 31 август, на стадион "Българска армия".

Защо избрахте да живеете в Пиза? Разкажете повече за дома си?

Андреа Бочели: Да ви кажа честно, аз не съм избрал да живея в Пиза, аз съм роден тук в едно селце наблизо и така реших да остана на родното си място.

Вие обичате да карате водни ски, да яздите кон. По какви други спортове се увличате и какви други хобита имате?

Андреа Бочели: Спортът ми харесва по принцип. Правя всичко, което мога да вместя във времето, което ми остава. Харесвам четенето и когато имам малко свободно време обичам да събирам приятелите, за които времето все не стига, да вечеряме заедно и просто да прекарваме време заедно.

Фондацията „Андреа Бочели“ дари половин милион далара на Масачузетския технологичен институт за разработването на нови продукти за слепите. Моля Ви, разкажете ни повече за проекта „Пето сетиво“?

Андреа Бочели: Фондацията се занимава главно с борбата с бедността, в този момент ние имаме проекти, свързани с опита ни да помогнем на народа на Хаити. Приели сме също предизвикателства, с които се опитваме да подобрим качеството на живот на много хора. В този смисъл лансираме и програма, с която се опитваме да създадем инструмент, с който да изкореним изцяло най-належащите проблеми на незрящите хора.

Какво виждате Вие, което ние не можем? Как виждате нова публика, нов град?

Андреа Бочели: Всеки от нас вижда света по свой начин.

Помните ли кое е последното нещо, което видяхте преди инцидента?

Андреа Бочели: Не помня.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !