Каквото виждаме не е това, което...

Каквото виждаме не е това, което виждаме , а това,...

Пътешественикът е пътуването:...

Пътешественикът е пътуването: Фернандо Песоа

Ума Търман отрече връзка с Тарантино

отпечатай новината

29.08.2014 15:26 | Видян 1514 пъти

Ума Търман отрече връзка с Тарантино

Ума Търман проговори за първи път за слуховете относно връзката й с Куентин Тарантино, след като двамата се появиха заедно на филмовия фестивал в Кан. Двамата са много добри приятели от повече от 20 години и се смяташе, че са решили да направят нова крачка във взаимоотношенията си. В скорошно интервю 44-годишната актриса отрече да има връзка с режисьора.

„Онзи ден обсъдих тези слухове с Господин Тарантино. Той се ядоса, че не съм му се обадила по-рано, защото както той самият се изрази: „Според вестниците ние сме направо женени“. Връзката ни е такава, каквато е била винаги – приятелска. Хората просто се забавляват с това“.

През април тази година Ума развали годежа си с Арпад Бюсон, от когото има 2-годишна дъщеричка на име Луна. Актрисата планира да се завърне на големия екран, след като известно време странеше от светлините на прожекторите: „Бях си взела почивка от професионалните ми ангажименти, но започнах да се връщам към работата. Роди се дъщеря ми и просто бях решила, че е време да си поема дъх“. Ума ще играе в новия филм Adam Jones заедно с Брадли Купър, Джейми Дорнан и Ема Томсън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !