Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Наследникът на Карл Лагерфелд с...

Риалити звездата Силвия Юрукова се похвали в социалните...

Юлиян Вергов - кралят на педалите

отпечатай новината

03.09.2014 09:21 | Видян 1916 пъти

Юлиян Вергов - кралят на педалите

Юлиан Вергов определено е почитател на здравословния начин на живот. Докато колегите му се надпреварват да се фукат с автомобилите си, актьорът се придвижва предимно с велосипед. Негови фенове го засичат да върти педалите почти всеки ден по Витошка, следван от най-добрия му приятел - красив черен лабрадор. Любимото си колело Вергов влачил със себе си, където и да отиде - дали обикаля България по работа или е на морето за почивка, чаровникът от „Стъклен дом" задължително взимал със себе си екологичното транспортно средство, споделя "Всеки ден".

„Той живее в „Лозенец" и не му представлява никакво затруднение да ходи всеки ден до Народния театър на колело, дори през зимата. В най-студените дни съм го виждал екипиран от глава до пети като ескимос и пак да върти педалите!", разказва приятел на актьора. „Опитвам се колкото мога да помогна на тази планета. Например, в това да се предвижвам основно с велосипед или пеша, да изхвърлям разделно отпадъците и т.н.", обяснявал Вергов на своите колеги.

Според близки на Юлиан обаче, не толкова любовта към екологията, а фобия от автомобилни катастрофи била истинската причина да набляга на този вид превоз. „Преди време той преживя страшен инцидент и за малко да умре, от тогава хич се страхува да пътува в коли. Прави го само от необходимост", издаде познат на звездата.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !