Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Търсят работа на Билалов

отпечатай новината

26.09.2014 15:52 | Видян 1491 пъти

Търсят работа на Билалов

Актьорът Михаил Билалов и екипът на "Емо вижън", начело с режисьора Виктор Божинов, най-сетне приключи снимките на дългоочаквания сериал "Връзки", научи "България Днес". Крайно деликатната ситуация с финансирането на ТВ7, по която трябваше да се излъчи сериалът, промени плановете на екипа на продукцията и шефовете взеха решението да продадат продукта си в други телевизии. "Няма конкретика по въпроса. Нещата още са в застой", коментираха за "България Днес" от "Емо вижън".

Жанрът на "Връзки" е абсолютно нов за българските продуценти на сериали - комедия и драма в едно. Яна Маринова, Валери Йорданов и Ники Ишков, Михаил Билалов и Лилия Маравиля са сред звездите, поканени да участват. За първи път в сериал от новата вълна се съгласява да играе и Анета Сотирова. Самият Билалов дори сложи перука, за да влезе в ролята на 16 години по-млад мъж, влюбен в своята партньорка, изиграна блестящо от Лилия Маравиля.

"Докато чакам да снимам в сериали, може да се впусна в частното предприемачество", обясни преди месец звездата от "Под прикритие" и направи своя школа по актьорско майсторство. "Програмата е еднакво интересна и полезна както за тези, които нямат опит пред камера, така и всички останали", обяви новото си начинание актьорът.

Завършилият ландшафтна архитектура актьор въпреки всичко не се отчайва, че ще остане без работа. "Това лято голямата ми дъщеря продаде първата си картина. Много е талантлива, дори направи собствена изложба. Ако много го закъсам, се надявам тя да почне да издържа семейството", шегува се с талантът на щерка си, гордият татко Михаил Билалов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !