Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Лео отказал общ рожден ден с Кейт Уинслет

отпечатай новината

03.10.2014 10:13 | Видян 1534 пъти

Лео отказал общ рожден ден с Кейт Уинслет

Британската актриса споделя, че изобщо не е обидена на Лео, и че той продължава да бъде най-добрия ѝ приятел. На 11 ноември холивудският актьор трябва да навърши 40 години, а на 5 октомври Кейт ще стане на 39. Двамата са си много близки в продължение на почти 20 години и той дори ѝ беше кум на нейната трета, тайна сватба с настоящия ѝ съпруг Нед Рокендрол през 2012 г.

Кейт споделя, че обича да бъде център на вниманието и че няма търпение да вдигне огромен купон догодина, когато тя самата ще навърши 40. Тя казва пред списание Marie Claire: „Той става на 40 тази година, а аз следващата. Странно е, че Лео не иска да има съвместно парти с мен. Определено се дърпа от тази моя идея.“

Уинслет настоява, че те с Леонардо имат истински здрава връзка и винаги са се подкрепяли. „Мисля, че причината, че приятелството ни проработи е, че между нас никога не е имало нещо романтично. Той винаги е гледал на мен като на приятел. Не ме е гледал с очите на мъж, който гледа жена. Ние имахме нужда един от друг, когато ставахме известни, защото бяхме много млади, а около нас беше истинска лудница“,споделя актрисата.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !