Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Чарли Шийн заряза порно звездата Брет Роси

отпечатай новината

17.10.2014 13:52 | Видян 1503 пъти

Чарли Шийн заряза порно звездата Брет Роси

Чарли Шийн и порно актрисата Брет Роси вече не са заедно. Двамата развалиха годежа си малко повече от месец преди сватбата си, която бе планирана за 22 ноември.

Актьорът лично е потвърдил новината с думите: „Имахме страхотна година с Брет. Пътувахме много и правихме невероятни неща заедно. Тя е невероятна жена, но заедно решихме да се разделим. Прецених, че децата ми се нуждаят повече от мен, отколкото тя. Оставам с топли чувства към нея и ѝ желая всичко най-хубаво”, пише RadarOnline.

Шийн и Роси се сгодиха в началото на годината на Свети Валентин. Последните месеци от връзката им бяха много динамични и упорито се говореше, че сватба няма да има. Брет се намеси рязко в живота на звездата и започна да го ограничава да се забавлява и да вижда приятелите си. Тя е и главбата виновницата той да изгони бившата си съпруга Денис Ричардс от дома ѝ.

Порно актрисата принуди любимия си и да уволни едни от най-верните си служители. Близките на Чарли бяха притеснени от нейното влияние и всички се надявали той да се вразуми и да я зареже.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !