Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Фики Стораро е фаворит за еротичен модел

отпечатай новината

28.10.2014 10:57 | Видян 1567 пъти

Фики Стораро е фаворит за еротичен модел

Фолкпевецът Фики Стораро е един от фаворитите за титлата Best Erotic Model 2014. Синът на Тони Стораро сериозно си е заявил титлата за победител в конкурса и е много вероятно именно той да грабне приза, пише. в Монитор. Фики прекарва доста време във фитнеса и се слави в гилдията като един от най-атлетичните чалга изпълнители.

Конкурсът ще се проведе на 26 ноември и това е петото му издание. За пръв път тази година в надпреварата ще бъдат допуснати и мъже, а на финала в столичен клуб ще се състезават 10 жени и 10 мъже. Претендентите за приза най-добър еротичен модел ще преминат през три тура. За избора на победители ще отговаря не само журито, но и публиката, която ще има право да гласува. В Best Erotic Model 2014 могат да участват момчета и момичета на възраст над 18 години. Те трябва да са високи над 170 см, да имат атрактивна визия и добро сценично поведение.

Кандидатите, които ще бъдат допуснати до конкурса, ще преминат през различни изпитания, между които фотосесия на живо пред гостите на събитието. Освен това те ще трябва да представят себе си по един по-различен начин, чрез танц или друг пърформанс. Водещ на конкурса тази година ще бъде Мис Силикон Джулиана Гани, която е и носителка на титлата Best Erotic Model. Голямата награда отново ще е ваучер за клиника за пластични процедури.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !