Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

принц Уилям бил черноработник преди години

отпечатай новината

05.11.2014 10:24 | Видян 1077 пъти

принц Уилям бил черноработник преди години

Принц Уилям тайно работил като дърводелец и готвач преди десетина години, след като завършил университетското си образование, съобщава Contactmusic. Той работил инкогнито около седмица и нещо в имението на аристократическия замък Чатсуърт в графство Дарбишър. Две седмици след като се дипломирал през 2005 г., тогава 23-годишният принц започнал работа в замъка на графа и графинята на Девъншър. Той правел плодови курабийки в кухнята на имението. 

Тези подробности бяха разкрити в книгата на Кристин Робинсън, посветена на замъка Чатсуърт. Авторката работила в продължение на 40 години в него. Тя станала свидетелка на пристигането на принца, който отначало се трудел в градината, след това преминал в кухнята. Там помагал на готвачите в приготвянето на плодови курабийки и на кифли с пълнеж от наденички. Той бил облечен като всички останали работници и се хранел с тях с пържена риба и картофки.

В замъка щели да играят балетна постановка и сцената се оказала твърде тясна. Тогава принц Уилям влязъл в ролята на дърводелец и помогнал за разширяването й, пренасяйки дъски и талпи. Замъкът Чатсуърт е туристическа атракция и е отворен за публиката. Мнозина от посетителите, сред които две възрастни дами, направили забележка на младия принц, че просто е двойник на сина на Чарлз и Даяна. Той под сурдинка им признал, че "грешката им е вярна".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !