Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Фен шашна Цеца

отпечатай новината

10.11.2014 11:01 | Видян 1948 пъти

Фен шашна Цеца

Кралицата на балканската музика си спечели аплодисменти с жестовете, които направи към публиката. В разгара на шоуто си тя хвърли и двете си масивни гривни на публиката, а единият късметлия й върна отново едната. После взе едно българско знаме и го издигна високо, което предизвика още по-голяма еуфория в зала ,,Арена Армеец".

Сръбската звезда се беше спряла на елегантна дълга черна рокля на италиански дизайнер, придружена от масивно колие и две гривни. Сред по-известните й фенове се откроиха повечето фолк звезди в лицето на Галена, Цветелина Янева и Камелия. Бизнесменът Петко Димитров също присъства на концерта, като бе придружаван от съпругата си Яна Акимова.

Феновете на Цеца не спряха да си задават въпроса „Къде е Бойко Борисов?". Премиерът е запален фен на сръбкинята, но така и не се появи в залата. До последно присъстващите се надяваха да мярнат Борисов във ВИП ложата, но това така и не се случи.

Фен я шашна с плоча от 1988 г.

Непосредствено след концерта си Цеца се срещна в гримьорната с някои от най-запалените си родни фенове. Звездата остана като гръмната, когато един от най-яростните й почитатели - столичанинът Виктор, донесе колекция от грамофонни плочи, издавани в миналия век. „Боже, самата аз бях забравила, че имам плочи! Вече не притежавам копия от тях", изуми се Цеца. Тя бе особено развълнувана, когато видя първата си грамофонна плоча - Cvetak za novetak, пусната в далечната 1988 г. Певицата дори се просълзи от умиление и помоли почитателя си да й намери едно копие и за нея.

снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !