12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Синът на Малина с разбита челюст

отпечатай новината

12.11.2014 14:23 | Видян 2084 пъти

Синът на Малина с разбита челюст

В истински ад попадна сина на фолкпевицата Малина, научи "България Днес". Съперник счупил челюстта на футболиста Симеон Мечев. Младият талант на ПФК "Бургас" прекарал цял месец с желязна шина.

"Играхме бургаско дерби с "Черноморец". При една висока топка скочих и я взех с глава. Играч на съперника влезе в единоборството с крак и ме изрита. Почувствах страшна болка, тогава ми строши челюстта отдясно. Въпреки това доиграх мача, защото оставаха 20 минути и бяхме направили и трите смени, нямаше как да влезе резервен играч на терена вместо мен", сподели плеймейкърът на морския клуб.

След края на мача лекари съобщили на талантливото попълнение, че го очакват много тежки дни. "Сложиха ми шина на лицето. Между венците промъкнаха железа и с ластик ги хванаха здраво, за да не мърдат много и за да не мога да си отварям устата. През цялото време се хранех само с пасирано картофено пюре, което можеше да мине между зъбите. Така пиех вода и други течности. беше много неприятно, но най-тежкото вече мина", разказа за анй-неприятния си август в кариерата си досега Мечев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !