Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Данчето Христова бяга в Куба

отпечатай новината

18.11.2014 09:47 | Видян 2349 пъти

Данчето Христова бяга в Куба

Легендарната Йорданка Христова напуска България, макар и само за зимата. Часове след зрелищния финал на „ВИП Брадър" естрадната певица вече стяга багажа за Острова на свободата. Звездата е твърдо решена да изхарчи хонорара, спечелен с пот на челото именно в топлата и страстна държава, научи "Всеки ден". Тъй като там цените са доста по-ниски от тези в нашата татковина, Данчето ще успее да си поживее царски в Куба поне няколко месеца. „Планът й е да се върне чак когато времето се стопли. Все пак тя е възрастна жена и студените месеци не й понасят добре", разкриват запознати.

Любимката на Фидел Кастро прибра най-високия хонорар от продуцентите на „Големия брат". Една част от тях Христова щяла да даде на видния си свекър Григор Стоичков, когото обгрижва постоянно, без да се щади. С останалите си средства обаче била твърдо решена да се поглези. „Мисля, че го заслужавам. В крайна сметка тези пари ги спечелих честно и достойно. И аз имам право да похарча", споделила още преди да влезе в Къщата Данчето.

Нейното решение било подкрепено и от щерка й Ивана, която в момента върти сериозна любов с екс половинката на Люси Дяковска Камелия. Двете вече живеят заедно и дори имат общ бизнес. Връзката им е одобрявана от Данчето, тя дори ги поканила да дойдат с нея в Куба, поне за малко. Ивана и бившата сервитьорка обаче отказали под предлог, че имат още много ангажименти покрай кафенето, което отварят. Истината е, че Камелия все още се притеснявала от близостта с майката на гаджето й.

До последно резултатите за това коя е любимата звезда на България бяха изключително оспорвани. С почти равни гласове бяха Йорданка Христова, Влади Въргала и Уош МС. Финалът бе изключителен и пищен. Всеки един от съквартирантите бе подготвил своя песен, с която да зарадва зрителите с изпълнение на живо. Певческите им напъни бяха подкрепени от бившите съквартиранти, които също се включиха в изпълненията. В сряда вечерта започва своебразното продължение на „Големия брат" - „Биг Брадър Ол Старс".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !